Кои сме ние

Добредојдовте во Аксианс – Овде ќе ја најдете вашата работа од соништата во ИКТ секторот!

Ние нудиме практични ИКТ решенија за многу индустрии и ве поддржуваме со сложени процеси на дигитална трансформација. Ја цениме различноста, одржливоста и општествената одговорност и создаваме оптимални услови за индивидуални цели во кариерата. Како дел од VINCI Group, имате корист од меѓународна мрежа, децентрализиран тим и флексибилна работна средина. Дојдете во Аксианс и пронајдете ја вашата уникатност во работна атмосфера со култура на прво име. Можете да дознаете повеќе за нас овде.

  • Mio Revenue (2022)
  • Employees
  • Locations

Контакт форма

This field is for validation purposes and should be left unchanged.