Доверлив и докажан софтвер

Micro Focus е компанија која работи со две портфолија на производи. Портфолиото на Micro Focus се состои од пристап на идентитет и решенија за безбедност, решенија за развој на COBOL, алатки за развој и управување со IT операции, решенија за поврзување домаќини и решенија за соработка и вмрежување.

ArcSight – Enterprise Security Manager

Овозможете му на вашиот тим за безбедносни операции пристап до ArcSight Enterprise Security Manager (ESM). Моќен, прилагодлив SIEM кој обезбедува откривање на закани во реално време и SOAR технологија за вашиот SOC.

Со што ви помага ArcSight:

  • Следете ги заканите од целото претпријатие
  • Намалете ја изложеноста со побрзо откривање на закани
  • Автоматизираните одговори им заштедуваат време на аналитичарите
  • Максимизирајте го ROI на веќе постоечките алатки
  • Оптимизирајте го окружувањето со real‑world intel