Aruba

Aruba Networks е подружница за безжични мрежи на компанијата Hewlett Packard Enterprise. Се одликува со широк спектар на производи, решенија и услуги за вашите потреби:

 • Безжична мрежа
 • Мрежни прекинувачи за претпријатија
 • Управување и работење на мрежата
 • SD-WAN
 • Edge-to-Cloud безбедност
 • Локациски услуги
 • ESP (Edge Services Platform)
 • AlOps
 • IoT
 • Финансиски услуги

3PAR

Меморија за напојување со вештачка интелигенција која обезбедува Tier-1 all-flash основа за работни задачи кои се од голема важност. HPE 3PAR StoreServ е изграден да ги задоволи високите стандарди на масовно консолидираните облак провајдери и обезбедува повеќе од 3 милиони IOPS и постојана латентност на sub-ms. Сега можете лесно да ја трансформирате дистрибуцијата на просекот и дистрибуцијата на компанијата со решенија кои одат од неколку TB до повеќе од 20PB.

SimpliVity

HPE SimpliVity системите обезбедуваат софтверски хиперконвергирана инфраструктура, која нуди одлични перформанси, заштита на податоци и издржливост. SimpliVity може да ги напојува најефикасните центри за податоци благодарение на неговото автоматско користење на складирањето, секогаш вклучената компресија и управување на VM-centric заснован на политики.

Nimble

Со Nimble можете многу лесно да го подобрите вашето искуство со складирање. Тоа е агилна, секогаш достапна и брза платформа која напојува сè, од VM до тестирање/развој на контејнери, која беспрекорно се протега низ хибридниот облак.

Servers

HPE нуди голем спектар на сервери за софтвер и системи кои ви помагаат да работите со голема брзина. Некои од производите и решенијата кои ги нудат вклучуваат:

 • Apollo Systems
 • BladeSystem
 • Cloudline
 • Big Data Server Storage Solutions
 • ConvergedSystem
 • Storage Solutions
 • Cloud Services