Сè зависи од вистинскиот хардвер

Axians е најголемиот партнер за HP со специјализации во Централна и Источна Европа, со докажани вештини во значителен број комплексни проекти.

Заедничката цел на Axians и HP е да им обезбедиме на нашите клиенти најдобри решенија за одговарање на нивните потреби и да понудиме сеопфатна поддршка за нивните деловни процеси.