Целосна сајбер безбедност

Imperva ги штити апликациите на облак, веб-страни, документи, SharePoint системи, бази на податоци и складишта за големи податоци, од кражби и од напади за изнуда, како што се DDoS и ransomware.

Real Application Cluster (RAC)

Палета на производи

  • Безбедност на апликација  – Ги штити апликациите и APIs
  • Безбедност на податоци  – Безбедни податоци насекаде
  • Edge безбедност – Забрзајте го времето потребно за испорака на содржината