Зошто да го одберете FireEye?

FireEye е компанија за компјутерска безбедност со седиште во Калифорнија. Вклучена е во откривање и спречување на големи сајбер напади. Од услуги нуди хардвер, софтвер и услуги за истражување на напади во областа на сајбер безбедноста, заштита од малициозен софтвер и анализа на ризиците за IT безбедност. FireEye работи на создавање чувство на сигурност и чувство на контрола врз вашата околина.

Производи за безбедност на FireEye

Во FireEye користат уникатен иновативен циклус што ја поврзува технологијата со нивната експертиза со цел постојано подобрување на решенијата со голема брзина и софистицираност.

Производи на FireEye:

  • Helix Security Platform
  • Endpoint Security
  • Detection On-Demand
  • Cloudvisory Security Solution
  • Email Security
  • Network Security and Forensics