Инфраструктури за телекомуникација

Силни и доверливи телекомуникациски инфраструктури се од витално значење за успехот на секој тип на бизнис, особено оние со критични комуникациски потреби. Тоа може да го формира столбот на деловните услуги во различни индустрии.

Нашата експертиза во телекомуникациските инфраструктури ни овозможува да работиме со оператори и даватели на услуги (CSP) за да обезбедиме решенија за фиксни и мобилни мрежи и да им обезбедиме решенија на претпријатијата, користејќи ги најновите тестирани технологии.

 

  • Експерти
  • Сертификации
  • Задоволни корисници