Моќна социјална иновација

Hitachi Limited of Japan е еден од најголемите разновидни производители на индустриски машини во светот. Тие нудат широк спектар на потрошувачки и деловни производи, вклучувајќи индустриска опрема и услуги, автомобилски производи и електроника за широка потрошувачка.

Производи и улуги

Нудат голем избор на различни производи и услуги, класифицирани во шест групи:

  • IT
  • Energy
  • Industry
  • Mobility
  • Smart Life
  • Automotive systems business