Технологии што го движат човечкиот напредок

Check Point Software Technologies е глобален водечки снабдувач на решенија за сајбер безбедност за владите и корпорациите. Неговите решенија ги штитат клиентите од сајбер напади од 5-та генерација, тип на напад како malware и ransomware, како и други видови напади.

Нивната програма за раст на партнерите се фокусира на знаење, образование и соработка. АКСИАНС Македонија е партнер со 3 ѕвезди со високо квалификувана продажна сила што ќе го развие вашиот бизнис побрзо и поефикасно.