Зошто McAfee?

Axians Македонија е регистриран партнер на McAfee кој ги интегрира своите производи со решенијата на McAfee. McAfee Total Protection штити од вируси, напади од типот на malware, spyware, ransomware и од сомнителни или ранливи веб-страници.

Палета на производи

McAfee нуди високо квалитетни производи и услуги во областа на заштита од вируси. Нивните главни категории на производи се: Endpoint Security, Cloud Security and Security Operations. Нивните производи исто така вклучуваат услуги како што се заштита на податоци, мрежна безбедност, сервер и безбедност на веб-страна.