Технологии што го движат човечкиот напредок

DELL е меѓу водечките светски технолошки компании насочени кон промена на животот на луѓето нудејќи извонредни можности. Хибридни облак решенија, компјутери со високи перформанси и иницијативи за одржливост се едни од услугите на Dell кои влијаат на сите и насекаде.

Производи и услуги

Спектарот на производи кои Dell ги нуди опфаќа:

  • Конвергирана инфраструктура
  • Заштита на податоци
  • Складирање на податоци
  • Хиперконвергирана инфраструктура
  • Вмрежување
  • Лаптопи, компјутери и монитори
  • Сервери

Dell опфаќа и широк спектар на решенија како што се инфраструктура, работна сила, индустрија, edge, OEM.

Можете да ја развивате, управувате и поддржувате вашата ИТ трансформација со нивните врвни услуги: консултации, образование, облак со виртуелен тек, развивање, плаќање и потрошувачка.