Аксианс – Најдоброто од ИКТ со човечки допир

Аксианс е дел од глобалната мрежа на брендови на VINCI Energies за ИКТ решенија. Мрежата Аксианс се состои од 14.000 специјалисти во 35 земји во светот. Оваа глобална експертиза е достапна за да ги задоволи индивидуалните барања на клиентите за сигурна инфраструктура и модерна ИКТ технологија.

Како пионер во дигитализацијата, Аксианс ги знае предизвиците специфични за индустријата на своите клиенти и помага да ги совладаат истите.

  • Mio Revenue (2022)
  • Employees
  • Locations

Започнете ја вашата кариера со нас

Како услужна компанија, нашата вредност e во луѓето кои ја обезбедуваат својата експертиза на нашите клиенти. Континуирано инвестираме во нашите вработени за да ги изградиме нивните знаења, експертиза и интерперсонални вештини.

Аксианс Вести

23 август 2023 Microsoft Партнерства

Axians is strengthening its Microsoft partnership to spark customer outcomes 

As a people-centric organization, Axians’ mission is to improve people's lives through digital innovation. Axians has been a strong Microsoft partner for many years and holds a wide range of Microsoft based Partner Designations and Advanced Specializations.
Прочитај повеќе

Контакт форма

This field is for validation purposes and should be left unchanged.